Hispaania toidu töötuba
Hispaania
köögi töötoas käisime 20. jaanuaril 13.00 ja selle töötoa viis läbi TiguToit/
Koolituskeskus Punane Puu. See üritus toimus Erasmus+ programmi raames, kus me
tegime mitmeid erinevaid Hispaania-päraseid toite: Valencia paella kanaga, Ibiza
kuninglik salat, porgandi-apelsini nieve (hisp.k – lumi), karamellis
apelsinid.
Sündmus
kestis 3,5 tundi, süüa aga tegime alla kahe tunni. Ürituse alguses tutvustati,
mis me seal tegema hakkame. Meid jagati kuude rühma, kus iga rühm valmistas
erinevaid toite. Kui kõikidel rühmadel said toidud valmis, siis katsime ühiselt
laua ja kõik said kõiki toite proovida.
Peale toidu valmistamist tegime ka toreda seltskonnamängu. Kõik kirjutasid
sedelitele midagi enda kohta, mida teised ei tea. Paljud meie seast õppisid
vähesel määral kokkama. Saime uusi teadmisi: kuidas käsitseda nuga, teha jäätist,
keeta karamellkastet jne.
Sellised õppekäigud on kasulikud kõigile, ka nendele, kes on harjunud kodus
süüa tegema. Seal õpib, kuidas üheskoos roogasid valmistada ja kuidas teiste
klassikaaslastega läbi saada. Sellised õppekäigud toovad meie klassi lähemale
üksteisele.
Margaret
ja Heleri
9.B
https://photos.app.goo.gl/59K3W8SuGH3wzeYd7
Kommentaarid
Postita kommentaar